Kucharz
Nr ref.: K/N/2015
Miejsce pracy: Norwegia
Opis stanowiska:
Praca w cateringu, hotelu lub kantynach. Kandydaci otrzymują ofertę pracy zgodną z doświadczeniem.
Oferujemy:
Przed wyjazdem w Polsce:
- Szczegółową prezentację warunków zatrudnienia, prowadzoną przez przedstawiciela z Norwegii, podczas finalnego spotkania rekrutacyjnego
- Pomagamy w załatwieniu wszelkich formalności związanych z rozpoczęciem pracy w Norwegii.
- Bezpłatny specjalistyczny dla kucharzy, który odbywa się na południu Polski. W trakcie kursu zapewnione jest bezpłatne wyżywienie i zakwaterowanie.
W Norwegii:
- Legalne zatrudnienie na czas nieokreślony w oparciu o umowę o prace zgodną z przepisami norweskiego Kodeksu Pracy
- Atrakcyjne wynagrodzenie dopasowane do doświadczenia
- Możliwość długoterminowej współpracy
- Ubezpieczenie od nieszczęśliwych wypadków w miejscu pracy
- Pomoc z znalezieniu zakwaterowania w Norwegii (około 6000 NOK za miesiąc)
- Możliwość skorzystania z programu Adecco Fordel oferującego m.in. pakiety rabatowe, dofinansowanie szkoleń lub zajęć poza godzinami pracy (np. zajęcia sportowe, sprzęt sportowy).
- W wyniku zatrudnia w oparciu o norweską umowę pracy pracownikom przysługują inne świadczenia jak np.: pełne ubezpieczenie zdrowotne, odprowadzanie składek emerytalnych itp.
- Dyplom kucharza lub kucharz małej gastronomii
- Bardzo dobra znajomość języka angielskiego jako warunek konieczny
- Minimum 3 lata udokumentowanego doświadczenia jako kucharz od 2009 roku
- Zagraniczne doświadczenie w zawodzie kucharza mile widziane
- Udział w spotkaniu z pracodawcą w Warszawie
- Dyspozycyjność do kursu BHP w Rabce
- Elastyczność, gotowość do pracy w weekendy