Opis stanowiska pracy

W naszych rodzinnych, indywidualnych hotelach zastaniesz dobre zarobki, i warunki socjalne oraz rodzinną atmosferę pracy.

Wymagania:

  • Kilkuletnie doświadczenie w zawodzie lub szkoła zawodowa
  • Znajomość podstawowych potraw kuchni europejskiej (mięs, warzyw, potraw mącznych i deserowych)
  • Znajomość przygotowywania produktów do dalszej obróbki
  • Znajomość higieny pracy
  • Dobra organizacja pracy
  • Podstawowe umiejętności językowe w zakresie gastronomii

 

Oferujemy:

  • Wynagrodzenie odpowiednie do kompetencji przynajmniej 1200 Euro netto i wyższe.
  • Wyżywienie w obiekcie
  • Mieszkanie w obiekcie lub blisko miejsca pracy.

 

Prezentacja firmy

Zrzeszenie hotelarzy z Niemiec.

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
19/11/2015
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
2 lata
Min. wykształcenie:
Średnie zawodowe
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia, Praca Praca w hotelu / Turystyka, Praca Instalacje / Utrzymanie / Serwis, Praca Kontrola jakości, Praca Inne

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi