Opis stanowiska pracy

Kucharz w UK

Rekrutacja dla grupy Restauracyjnej Hall & Woodhouse, posiadającej ponad 70 pubów, restauracji i hoteli na terenie Anglii Południowej.
Restauracje zlokalizowane są w niewielkich miejscowościach, stąd pracodawca oferuje tanie zakwaterowanie w mieszkaniach i domach służbowych na terenie restauracji lub w bardzo bliskiej okolicy.

Spotkanie rekrutacyjne w Krakowie 23. i 24.05.2017
w pracowni gastronomicznej Kulinarne Kreacje
ul. Urzędnicza 30, 30-051 Kraków.

16 STANOWISK w różnych lokalizacjach, w dwóch rangach:
Chef de Partie – wynagrodzenie 8,25 GBP/godz.
Sous Chef – 9,25 GBP/godz.

MIEJSCE PRACY (hrabstwa):
Berkshire, Buckinghamshire, Devon, Dorset, East Sussex, Hampshire, Hertfordshire, Kent, Somerset, Surrey, West Sussex, Wiltshire.

WYMAGANIA:
- min. 1 ostatni rok doświadczenia w zawodzie samodzielnego kucharza (Junior Chef de Partie, Chef de Partie, Sous Chef lub Head Chef),
- konieczna znajomość języka angielskiego przynajmniej w mowie,
- mile widziane doświadczenie w kuchni brytyjskiej,
- możliwość uzyskania 2 niezależnych referencji,
- wysyłając CV, proszę pamiętać, by było ono napisane w języku angielskim.

ZAKRES OBOWIĄZKÓW: praca w wybranej restauracji na terenie Anglii Południowej.

PRACODAWCA OFERUJE:
- stały kontrakt brytyjski (umowa o pracę) w stabilnej i znanej marce gastronomicznej w UK,
- wynagrodzenia na poziomie 8,25 GBP/godz.+ napiwki dla Chef de Partie,
- wynagrodzenie na poziomie 9,25 GBP/godz.+ napiwki dla Sous Chef,
- pełny etat, 40-50 godz. pracy tyg.,
- 28 dni płatnego urlopu,
- zakwaterowanie w kwocie 42-45 GBP/tyg. (wszystkie media wliczone),
- zniżka na wyżywienie 50% w trakcie pracy i 25% w dni wolne,
- pełne szkolenie i pomoc w adaptacji w nowym miejscu pracy i życia,
- pomoc w zorganizowaniu National Insurance Number i konta bankowego,
- otwarta droga awansu na stanowiska 2-nd Chef, Head Chef, General Manager i wyższe.

Osoby zainteresowane prosimy o przesłanie
CV w języku angielskim (!!!)

W aplikacji prosimy zawrzeć klauzulę:
"Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w moim życiorysie dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą o Ochronie Danych Osobowych z dnia 29.08.97, Dziennik Ustaw Nr 133 Poz. 883)"

HM Serwis Group Sp. z o.o., licencja nr 15326
Al. Wojska Polskiego 62, 70-477 Szczecin

Wymagania

WYMAGANIA:
- min. 2 ostatnie lata doświadczenia w zawodzie samodzielnego kucharza (CDP, Sous Chef lub Head Chef),
- konieczna znajomość języka angielskiego przynajmniej w mowie,
- CV w języku angielskim,
- mile widziane doświadczenie w kuchni brytyjskiej,
- możliwość uzyskania 2 niezależnych referencji.

Prezentacja firmy

Agencja Zatrudnienia, nr Licencji 15326

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
05/06/2017
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Czas trwania umowy
Stałe brytyjskie kontrakty
Liczba wakatów:
16
Min. doświadczenie:
1 rok
Min. wykształcenie:
Zasadnicze zawodowe
Wynagrodzenie
8 000PLN - 15 000PLN / Monthly (Brutto)
Premie, dodatki:
+ napiwki
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi