Kucharz w UK
Rekrutacja dla grupy Restauracyjnej Hall & Woodhouse, posiadającej ponad 70 pubów, restauracji i hoteli na terenie Anglii Południowej.
Restauracje zlokalizowane są w niewielkich miejscowościach, stąd pracodawca oferuje tanie zakwaterowanie w mieszkaniach i domach służbowych na terenie restauracji lub w bardzo bliskiej okolicy.
Spotkanie rekrutacyjne w Krakowie 23. i 24.05.2017
w pracowni gastronomicznej Kulinarne Kreacje
ul. Urzędnicza 30, 30-051 Kraków.
16 STANOWISK w różnych lokalizacjach, w dwóch rangach:
Chef de Partie – wynagrodzenie 8,25 GBP/godz.
Sous Chef – 9,25 GBP/godz.
MIEJSCE PRACY (hrabstwa):
Berkshire, Buckinghamshire, Devon, Dorset, East Sussex, Hampshire, Hertfordshire, Kent, Somerset, Surrey, West Sussex, Wiltshire.
WYMAGANIA:
- min. 1 ostatni rok doświadczenia w zawodzie samodzielnego kucharza (Junior Chef de Partie, Chef de Partie, Sous Chef lub Head Chef),
- konieczna znajomość języka angielskiego przynajmniej w mowie,
- mile widziane doświadczenie w kuchni brytyjskiej,
- możliwość uzyskania 2 niezależnych referencji,
- wysyłając CV, proszę pamiętać, by było ono napisane w języku angielskim.
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: praca w wybranej restauracji na terenie Anglii Południowej.
PRACODAWCA OFERUJE:
- stały kontrakt brytyjski (umowa o pracę) w stabilnej i znanej marce gastronomicznej w UK,
- wynagrodzenia na poziomie 8,25 GBP/godz.+ napiwki dla Chef de Partie,
- wynagrodzenie na poziomie 9,25 GBP/godz.+ napiwki dla Sous Chef,
- pełny etat, 40-50 godz. pracy tyg.,
- 28 dni płatnego urlopu,
- zakwaterowanie w kwocie 42-45 GBP/tyg. (wszystkie media wliczone),
- zniżka na wyżywienie 50% w trakcie pracy i 25% w dni wolne,
- pełne szkolenie i pomoc w adaptacji w nowym miejscu pracy i życia,
- pomoc w zorganizowaniu National Insurance Number i konta bankowego,
- otwarta droga awansu na stanowiska 2-nd Chef, Head Chef, General Manager i wyższe.
Osoby zainteresowane prosimy o przesłanie
CV w języku angielskim (!!!)
W aplikacji prosimy zawrzeć klauzulę:
"Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w moim życiorysie dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą o Ochronie Danych Osobowych z dnia 29.08.97, Dziennik Ustaw Nr 133 Poz. 883)"
HM Serwis Group Sp. z o.o., licencja nr 15326
Al. Wojska Polskiego 62, 70-477 Szczecin
WYMAGANIA:
- min. 2 ostatnie lata doświadczenia w zawodzie samodzielnego kucharza (CDP, Sous Chef lub Head Chef),
- konieczna znajomość języka angielskiego przynajmniej w mowie,
- CV w języku angielskim,
- mile widziane doświadczenie w kuchni brytyjskiej,
- możliwość uzyskania 2 niezależnych referencji.
Agencja Zatrudnienia, nr Licencji 15326
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.