Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/20/0136


Obowiązki:

Przygotowanie potraw mięsnych, rybnych, wegetariańskich, sałatek, surówek i zup.



Wymagania:

Wymagania pożądane:

Wykształcenie:

  • zasadnicze zawodowe, gastronomiczne

Pozostałe wymagania:

  • wyk. zawodowe lub średnie kierunkowe, osoba sumienna, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, Praca na II zmiany pon. niedz. 9-16, 16-22 ( 5 dni pracy 2 dni wolnego według grafiku)


Miejsce pracy: Jana Pawła II 13, 47-220 Kędzierzyn-Koźle, powiat: kędzierzyńsko-kozielski, woj: opolskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony

Wymagane dokumenty: Kontakt osobisty lub telefoniczny Obowiązkowo CV

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
29/03/2020
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi