Opis stanowiska pracy

obowiązki:
- przygotowywanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami,
- dbałość o zachowanie najwyższej jakości potraw,
- przestrzeganie standardów i zasad pracy obowiązujących w firmie


oferujemy:
- stałe zatrudnienie po okresie próbnym,
- miłą atmosferę pracy,
- rozwój osobisty i zawodowy,
- nocleg.

Wymagania

- zdolności kulinarne,
- umiejętność pracy w zespole,
- dyspozycyjność,
- chęć podnoszenia kwalifikacji zawodowych,
- umiejętność organizacji pracy własnej,
- kreatywność.

Prezentacja firmy

Naszym Gościom oferujemy apartamenty z widokiem na zatokę pucką, ... Rozwiń

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
19/01/2015
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
2 lata
Min. wykształcenie:
Podstawowe
Branża / kategoria:
Praca Praca w hotelu / Turystyka

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi