Opis stanowiska pracy
Numer oferty: StPr/20/0285
Obowiązki:
przygotowywanie posiłków
Wymagania:
Wymagania konieczne:
Umiejętności i uprawnienia:
- Pracownicza książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych
- bardzo dobra organizacja pracy własnej
- kreatywność,dyspozycyjność
- punktualność
- umiejętność pracy w zespole (zdolności interpersonalne)
Wykształcenie:
- zasadnicze zawodowe, brak
Zawód:
- Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Pozostałe wymagania:
- znajomość kuchni polskiej i europejskiej, pasja do gotowania, wiedza kulinarna na wysokim poziomie, znajomość nowych technik i trendów w gastronomi, utrzymywanie odpowiedniego standardu serwisu i jakości potraw, przestrzeganie zasad HACCP i BHP, wysoka kultura osobista, motywacja i jasno określone cele
Miejsce pracy: Kolejowa 29, 22-500 Hrubieszów, powiat: hrubieszowski, woj: lubelskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Staż pracy: lata: 2
Wymagane dokumenty: CV na adres:jasinski@gniecki.com
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
Prezentacja firmy
źródło oferty: CBOP
Dodatkowe informacje
- Ostatnia aktualizacja:
- 25/05/2020
- Wymiar etatu:
- Pełny etat
- Rodzaj umowy:
- Na czas nieokreślony
- Liczba wakatów:
- 1
- Min. doświadczenie:
- Bez doświadczenia
- Min. wykształcenie:
- Bez wykształcenia
- Branża / kategoria:
- Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi