Opis stanowiska pracy

Odpowiedzialność:

  • przygotowywanie potraw zgodnie z procedurą i standardami,
  • przestrzeganie obowiązujących norm i standardów,
  • racjonalne gospodarowanie towarem,
  • tworzenie ofert kulinarnych,
  • przestrzeganie zasad HACCP (przed rozpoczęciem pracy szkolenie wprowadzające).

 

Wymagania

Wymagania:

  • umiejętność zarządzania pracą w kuchni (doświadczenie na podobnym stanowisku min. 2-3 lata)
  • umiejętność planowania i punktualnej realizacji zadań,
  • pasja, pomysłowość i energia,
  • umiejętność pracy w zespole,
  • dyspozycyjność do pracy w systemie zmianowym – praca po 8 godzin dziennie, bistro czynne w godzinach 05:00 – 23:00.
  • znajomość systemu HACCP.

 

Oferujemy:

  • wynagrodzenie 16 zł brutto/h,
  • zatrudnienie na umowę zlecenie,
  • szkolenia (produktowe, obsługa kasy fiskalnej, z zakresu HACCP),
  • elastyczny grafik (oferta także dla studentów),
  • strój służbowy,
  • pracę w systemie dwuzmianowym,
  • możliwość rozwoju i doskonalenia zawodowego,
  • miejsce pracy "Premium Food Gate" Port Lotniczy im. Lecha Wałęsy w Gdańsku.

 

 

Prezentacja firmy

LeasingTeam Group to największa w kraju grupa spółek doradztwa pe... Rozwiń

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
13/01/2017
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Umowa zlecenia
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
2 lata
Min. wykształcenie:
Zasadnicze zawodowe
Wynagrodzenie
16PLN - 16PLN / Hourly (Brutto)
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi