Opis stanowiska pracy

Restauracja Pod Filarami zatrudni na stanowisko KUCHARZA.

Kucharz będzie odpowiedzialny za przygotowanie potraw i dań, zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług oraz estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw i dań, dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu oraz przestrzeganie zasad postępowania z żywnością.

Wymagania

- doświadczenie w pracy w zawodzie kucharza,
-wykształcenie gastronomiczne,
-dyscyplina w zachowaniu czystości i higieny pracy,
-kreatywność i pomysłowość,
-bardzo dobra organizacja pracy własnej,
-umiejętność pracy w zespole,

Prezentacja firmy

Firma z branży gastronomiczno-hotelarskiej w Czeladzi

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
04/01/2016
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
1 rok
Min. wykształcenie:
Średnie zawodowe
Premie, dodatki:
tak
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi