Opis stanowiska pracy

OPIS STANOWISKA:

Praca w restauracji czterogwiazdkowego hotelu usytuowanego na jednej z cypryjskich plaż. Przyrządzanie oraz estetyczne podanie dań oferowanych w menu.
Praca 9 godzin dziennie, przez 6 dni w tygodniu.


OFERUJEMY:

- wynagrodzenie podstawowe: 700 - 1100 EUR miesięcznie (w zależności od umiejętności i doświadczenia kandydata)
- nieodpłatne zakwaterowanie w czterogwiazdkowym hotelu przy plaży
- nieodpłatne wyżywienie (lunch & dinner) + 4 napoje bezalkoholowe dziennie
- nieodpłatne ubezpieczenie
- zwrot kosztów przelotu (max. 250 EUR)
- ciekawą pracę w międzynarodowym środowisku i otoczeniu egzotycznej cypryjskiej kultury i przyrody gwarantujące niesamowite wspomnienia i nowe doświadczenia

Wymagania

WYMAGANIA:

- bardzo dobra i lepsza (B2, C1, C2) znajomość języka angielskiego
- doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku
- umiejętność przygotowania potraw a’ la carte
- gotowość do podjęcia pracy w sezonie lato 2017 (maj – listopad)


DODATKOWO:

- pasja do gotowania
- umiejętność pracy w międzynarodowym środowisku
- wykształcenie kierunkowe, dodatkowe kursy będą Twoim dodatkowym atutem
- chęć przeżycia niezapomnianych chwil na magicznym Cyprze

Prezentacja firmy

GSU INTER-WORK sp.zo.o <br/>satysfakcja i bezpieczeństwo <br/> <br/>Nas... Rozwiń

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
06/02/2017
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Czas trwania umowy
maj - listopad 2017
Liczba wakatów:
2
Min. doświadczenie:
2 lata
Min. wykształcenie:
Zasadnicze zawodowe
Branża / kategoria:
Praca Praca w hotelu / Turystyka

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi