OPIS STANOWISKA:
Praca w restauracji czterogwiazdkowego hotelu usytuowanego na jednej z cypryjskich plaż. Przyrządzanie oraz estetyczne podanie dań oferowanych w menu.
Praca 9 godzin dziennie, przez 6 dni w tygodniu.
OFERUJEMY:
- wynagrodzenie podstawowe: 700 - 1100 EUR miesięcznie (w zależności od umiejętności i doświadczenia kandydata)
- nieodpłatne zakwaterowanie w czterogwiazdkowym hotelu przy plaży
- nieodpłatne wyżywienie (lunch & dinner) + 4 napoje bezalkoholowe dziennie
- nieodpłatne ubezpieczenie
- zwrot kosztów przelotu (max. 250 EUR)
- ciekawą pracę w międzynarodowym środowisku i otoczeniu egzotycznej cypryjskiej kultury i przyrody gwarantujące niesamowite wspomnienia i nowe doświadczenia
WYMAGANIA:
- bardzo dobra i lepsza (B2, C1, C2) znajomość języka angielskiego
- doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku
- umiejętność przygotowania potraw a’ la carte
- gotowość do podjęcia pracy w sezonie lato 2017 (maj – listopad)
DODATKOWO:
- pasja do gotowania
- umiejętność pracy w międzynarodowym środowisku
- wykształcenie kierunkowe, dodatkowe kursy będą Twoim dodatkowym atutem
- chęć przeżycia niezapomnianych chwil na magicznym Cyprze
GSU INTER-WORK sp.zo.o <br/>satysfakcja i bezpieczeństwo <br/> <br/>Nas... Rozwiń
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.