Opis stanowiska pracy

•Przygotowywanie potraw i dań zgodnie z obowiązującymi standardami,
•Pomoc w organizacji pracy kuchni,
•Zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług,
•Estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw i dań,
•Dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności,
•Racjonalne gospodarowanie żywnością,
•Odpowiedzialność za powierzony sprzęt, dbałość o urządzenia,
•Przestrzeganie obowiązujących norm i standardów (w tym HACCP),
•Komunikacja i współpraca z innymi pracownikami

Wymagania

•Minimum trzy letnie doświadczenie na podobnym stanowisku,
•Wykształcenie kierunkowe
•Umiejętności kulinarne,
•Aktualna książeczka sanepidu
•Uczciwość, punktualność, sumienność i zaangażowanie,
•Entuzjazm i empatia w codziennej pracy,
•Bardzo dobra organizacja pracy, dbałość o czystość i estetykę miejsca pracy,
•Gotowość do pracy w trybie zmianowym (także w weekendy i święta),
•Umiejętność pracy w zespole,
•Zdolność do pracy w warunkach podwyższonego stresu, pod presją zadań i czasu,

Prezentacja firmy

Cremova to restauracja,która została stworzona dla miłośników nowoczesne... Rozwiń

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
28/04/2017
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Czas trwania umowy
Po okresie próbnym stała umowa o pracę
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Od 3 do 5 lat
Min. wykształcenie:
Zasadnicze zawodowe
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi