Opis stanowiska pracy

Od 1998 roku prowadzimy dwa klimatyczne obiekty hotelarskie w Warszawie, cenione zarówno przez segment korporacyjny jak i turystów indywidualnych. Zapewnienie komfortu dla naszych Gości oraz najwyższej jakości świadczonych usług stanowi priorytet w naszej działalności. Dołącz już dziś do naszego zespołu i twórz razem z nami wyjątkową historię polskiej firmy hotelowej.

 

Do naszej restauracji MONTEMARCO poszukujemy obecnie osoby zorganizowanej i odpowiedzialnej, zainteresowanej stałą pracą na stanowisku:

KUCHARZ

Kucharz jest odpowiedzialny za przygotowywanie dań a'la carte i innych dań w ramach usług konferencyjnych i imprez okolicznościowych oraz zapewnienie ich wysokiej jakości, zgodniej z naszymi standardami.

 

Od kandydata/kandydatki oczekujemy:

  • doświadczenia zawodowego na podobnym stanowisku;
  • wykształcenia gastronomicznego;
  • dobrej organizacji pracy własnej oraz umiejętności pracy w zespole;
  • chęci nauki i doskonalenia zawodowego;
  • gotowości do pracy w systemie zmianowym.

 

Oferujemy:

  • stałą pracę w stabilnej firmie;
  • poznanie najlepszych standardów pracy w gastronomii;
  • interesującą pracę w gronie profesjonalistów;
  • udział w szkoleniach oraz w konkursach kulinarnych;
  • możliwość rozwoju zawodowego i awansu w ramach firmy.

Prezentacja firmy

Dedek Hotele I Restauracje. Niskie ceny, bezpłatna rezerwacja.

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
20/09/2015
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Umowa zlecenia
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
mniej niż 1 rok
Min. wykształcenie:
Zasadnicze zawodowe
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia, Praca Praca dla studenta, Praca Rzemiosło / Rzemiosło artystyczne, Praca Inne

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi