Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/19/2863


Obowiązki:

PRZYGOTOWYWANIE POTRAW, USTALANIE KARTY DAŃ, NADZÓW NAD JAKOŚCIĄ WYDAWANYCH DAŃ, NADZOROWANIE ŚWIEŻOŚCI UŻYWANYCH SKŁADNIKÓW SPOŻYWCZYCH, ZAMAWIANIE TOWARU U DOSTAWCÓW
WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI JAPOŃSKIEJ, MINIMUM 2 LATA DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGO NA PODOBNYM STANOWISKU
PRACA NA DWIE ZMIANY W GODZINACH: 11:00-19:00, 14:00-22:00, PRACA TAKŻE W DNI WOLNE
MIEJSCE PRACY: UNAGI SUSHI al. JANA PAWŁA II 42 m. U2, 70-415 Szczecin



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • DOŚWIADCZENIE NA PODOBNYM STANOWISKU (wymagany staż - lata: 2)
  • ZNAJOMOŚĆ KUCHNI JAPOŃSKIEJ

Wykształcenie:

  • średnie zawodowe

Zawód:

  • Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)



Miejsce pracy: AL. PAPIEŻA JANA PAWŁA II 42/U2, 70-415 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony

Staż pracy: lata: 2

Wymagane dokumenty: CV

Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
10/08/2019
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi