Opis stanowiska pracy

• przygotowywanie potraw i dań zgodnie z obowiązującymi standardami,
• pomoc w organizacji pracy kuchni,
• zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług,
• przestrzeganie obowiązujących norm i standardów (w tym HACCP),
• estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw i dań,
• dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności,
• przestrzeganie zasad postępowania z żywnością,
• zapewnianie właściwego zastosowania sprzętu kuchennego,
• możliwość zakwaterowania w początkowym okresie zatrudnienia.

Wymagania

• mile widziane doświadczenie w zawodzie kucharza,
• wykształcenie gastronomiczne,
• wiedza z zakresu HACCP –u,
• kreatywność i pomysłowość,
• bardzo dobra organizacja pracy własnej,
• umiejętność pracy w zespole,
• wysoka kultura osobista,
• odpowiedzialność,
• innowacyjność.

Prezentacja firmy

Hotel Interferie Medical SPA ****

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
20/09/2016
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
4
Min. doświadczenie:
1 rok
Min. wykształcenie:
Zasadnicze zawodowe
Branża / kategoria:
Praca Praca w hotelu / Turystyka

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi