• przygotowywanie potraw i dań zgodnie z obowiązującymi standardami,
• pomoc w organizacji pracy kuchni,
• zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług,
• przestrzeganie obowiązujących norm i standardów (w tym HACCP),
• estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw i dań,
• dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności,
• przestrzeganie zasad postępowania z żywnością,
• zapewnianie właściwego zastosowania sprzętu kuchennego,
• możliwość zakwaterowania w początkowym okresie zatrudnienia.
• mile widziane doświadczenie w zawodzie kucharza,
• wykształcenie gastronomiczne,
• wiedza z zakresu HACCP –u,
• kreatywność i pomysłowość,
• bardzo dobra organizacja pracy własnej,
• umiejętność pracy w zespole,
• wysoka kultura osobista,
• odpowiedzialność,
• innowacyjność.
Hotel Interferie Medical SPA ****
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.