Opis stanowiska pracy
Catering dietetyczny Dieta na 5
Jesteśmy prężnie rozwijającą się firmą i do swojego zespołu ludzi tworzących atmosferę i budujących naszą markę szukamy młodego, zdolnego i odpowiedzialnego pracownika, najchętniej świeżo upieczonego absolwenta szkoły gastronomicznej:
Kucharz
Miejsce pracy: Bytom
Twoje zadania na tym stanowisku:
- koordynowanie pracy kuchni,
- zarządzanie kilkuosobowym zespołem,
- nadzorowanie pracy personelu,
- odpowiedzialność za zamówienia towarów,
- przygotowywanie menu i kreowanie nowych dań,
- przestrzeganie regulacji w zakresie bezpieczeństwa i higieny a w szczególności standardów HACCP.
Oferujemy:
- atrakcyjne wynagrodzenie
- umowę o pracę po okresie próbnym,
- pracę w młodym, szybko rozwijającym się zespole.
Wymagania
- wykształcenie min. zawodowe kierunkowe,
- dyscyplina w zachowaniu czystości i higieny pracy,
- motywacja i chęć do pracy,
- zdolność pracy w warunkach stresu,
- dyspozycyjność,
- aktualna książeczka zdrowia,
Prezentacja firmy
Zapraszamy do współpracy.
Dodatkowe informacje
- Ostatnia aktualizacja:
- 27/03/2015
- Wymiar etatu:
- Pełny etat
- Rodzaj umowy:
- Na czas nieokreślony
- Czas trwania umowy
- okres próbny, a potem na czas nieokreślony
- Liczba wakatów:
- 5
- Min. doświadczenie:
- Bez doświadczenia
- Min. wykształcenie:
- Zasadnicze zawodowe
- Branża / kategoria:
- Praca Catering / Gastronomia