Urząd Pracy m.st. Warszawy

Kucharz k/m

Miejsce pracy: Warszawa

Wykształcenie średnie lub zawodowe, mile widziana ksiażeczka sanepid, 2 lata doświadczenia. Zakres obowiązków: główne obowiązki pracownika: przyrządzanie posiłków zgodnie z ustaloną gramaturą i jadłospisem; udział w opracowywaniu jadłospisów; utrzymywanie prawidłowej organizacji pracy w dziale produkcyjnym stołówki podczas swojej zmiany; przestrzeganie zasad obsługi maszyn i urządzeń stanowiących wyposażenie kuchni; wykonywanie pracy zgodnie z wymaganiami sanitarno-higienicznymi; ponoszenie pełnej odpowiedzialności za produkty wytworzone, środki trwałe znajdujące się na kuchni i na stołówce, sprzęt, narzędzia i naczynia po użyciu w toku produkcji; przestrzeganie zasad GHP i GMP, przestrzeganie obowiązujących procedur Planu Higieny, HACCP oraz sporządzanie stosownych zapisów czynności. Wymagana dokumenty: curriculum vitae; kopia dokumentów potwierdzających wykształcenie; oświadczenie o wyrażeniu zgody na przetwarzanie danych osobowych do celów rekrutacji; aktualne badania do celów sanitarno-epidemiologicznych; kwestionariusz osobowy dla osoby ubiegającej się o zatrudnienie. Termin składania ofert: 12.05.2017r. Rozstrzygnięcie konkursu nastąpi do 15.05.2017r. Skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami, którzy zostaną powiadomieni o terminie i sposobie przeprowadzenia dalszego postępowania kwalifikacyjnego. Niepoinformowanie kandydata o wynikach konkursu będzie równoznaczne z odrzuceniem jego oferty. Oferty odrzucone zostaną komisyjnie zniszczone. Praca w trybie dwuzmianowym w godzinach 5:30-13;30, 12-20.

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi