Zakres obowiązków:
Przygotowywanie dań w przydzielonej sekcji,
Kontrola właściwego wykorzystania produktów,
Przestrzeganie zasad czystości oraz regulacji w zakresie bezpieczeństwa i higieny.
Wymagania:
Wykształcenie kierunkowe (dyplom kucharza) lub ekwiwalent w doświadczeniu,
Minimum 4-letnie doświadczenie w pracy na stanowisku samodzielnego kucharza w hotelach lub renomowanych restauracjach,
Dobra znajomość j. angielskiego - warunek konieczny,
Znajomość kuchni kontynentalnej,
Umiejętność pracy w zespole.
Oferta:
Atrakcyjne wynagrodzenie,
173 godzin pracy miesięcznie z możliwością pracy w weekendy,
Możliwość nadgodzin,
Zakwaterowanie zapewnione przez pracodawcę, opłacane przez pracownika (niski koszt zakwaterowania).
Firma Beetsma funkcjonuje na rynku polskim od 2004 roku, natomiast na ry... Rozwiń
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.