Czterogwiazdkowy obiekt hotelowy w Krakowie, należący do renomowanej międzynarodowej sieci hotelarskiej, poszukuje kompetentnej osoby na stanowisko
Koordynator Zmiany w Dziale Gastronomii (Food & Beverage Supervisor)
* Nadzór nad zespołem podległych pracowników w outletach gastronomicznych oraz
nadzór nad jakością wykonywanych obowiązków (Restauracja, Bar)
* Odpowiedzialność za obsługę gościa zgodnie z wytyczonymi standardami sieci
* Zapewnienie podległemu personelowi odpowiednich narzędzi pracy
* Pomoc przy kontroli zamówień i inwentaryzacjach towaru w outletach gastronomicznych
* Nadzór nad rozliczeniami z gośćmi w outletach gastronomicznych
* Kontrola otwarcia i zamknięcia zmian
* Szkolenie podległego personelu w celu zapewnienia standardów obsługi
* Nadzór nad konferencjami i bankietami od strony operacyjnej
* Wpieranie Kierownika Gastronomii w codziennych obowiązkach, raportowaniu
oraz realizacji założonego budżetu
Koordynator Zmiany w Dziale Gastronomii
Pracodawca: ukrytyMiejsce pracy: Kraków
* min. 2 letnie doświadczenie w pracy w gastronomii
* wszechstronna znajomość standardów obsługi gościa w gastronomii (kelnerzy,
barmani, kuchnia)
* mile widziane doświadczenie w nadzorowaniu pracowników i egzekwowaniu poleceń
* doświadczenie w pracy z gotówką, terminalem kart płatniczych, systemami
gastronomicznymi
* wysoka dyspozycyjność
* samodzielność w podejmowaniu decyzji
* bardzo dobra znajomość języka angielskiego- warunek konieczny