• Wdrożenie oraz utrzymanie zdefiniowanych zmian i stałe monitorowanie procesów jakościowych
• Ogólny nadzór nad procesem kontroli jakości
• Weryfikacja wyników analiz oraz inicjowanie działań prewencyjnych w przypadku stwierdzenia niezgodności
• Analiza przyczyn reklamacji i inicjowanie niezbędnych działań naprawczych
• Ciągłe doskonalenie procesów jakościowych
• Wykształcenie wyższe, preferowane o profilu towaroznawstwa, technologii żywności lub w pokrewnym obszarze
• Doświadczenie na podobnym stanowisku – min. 5 lata
• Znajomość ogólnej technologii produkcji oraz metod badawczych wykorzystywanych w wewnętrznym laboratorium
• Praktyczna znajomość standardów jakości w obszarze bezpieczeństwa żywności (m.in. IFS, BRC, ISO)
• Mile widziana wiedza z zakresu surowca rybnego
• Dobra znajomość języka angielskiego i/lub niemieckiego
• Doświadczenie w obszarze zarządzania zespołem
• Dobra organizacja pracy i dbałość o szczegóły
W Polsce istniejemy od 1991 roku będąc niekwestionowanym liderem ... Rozwiń
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.