Opis stanowiska pracy

• Wdrożenie oraz utrzymanie zdefiniowanych zmian i stałe monitorowanie procesów jakościowych
• Ogólny nadzór nad procesem kontroli jakości
• Weryfikacja wyników analiz oraz inicjowanie działań prewencyjnych w przypadku stwierdzenia niezgodności
• Analiza przyczyn reklamacji i inicjowanie niezbędnych działań naprawczych
• Ciągłe doskonalenie procesów jakościowych

Wymagania

• Wykształcenie wyższe, preferowane o profilu towaroznawstwa, technologii żywności lub w pokrewnym obszarze
• Doświadczenie na podobnym stanowisku – min. 5 lata
• Znajomość ogólnej technologii produkcji oraz metod badawczych wykorzystywanych w wewnętrznym laboratorium
• Praktyczna znajomość standardów jakości w obszarze bezpieczeństwa żywności (m.in. IFS, BRC, ISO)
• Mile widziana wiedza z zakresu surowca rybnego
• Dobra znajomość języka angielskiego i/lub niemieckiego
• Doświadczenie w obszarze zarządzania zespołem
• Dobra organizacja pracy i dbałość o szczegóły

Prezentacja firmy

W Polsce istniejemy od 1991 roku będąc niekwestionowanym liderem ... Rozwiń

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
14/12/2016
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Od 5 do 10 lat
Min. wykształcenie:
Wyższe licencjackie
Branża / kategoria:
Praca Kontrola jakości, Praca Inżynieria, Praca Kadra zarządzająca

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi