Opis stanowiska pracy
Numer oferty: StPr/19/2514
Obowiązki:
w/g potrzeb
Wymagania:
Wymagania pożądane:
Wykształcenie:
- średnie zawodowe 4-letnie, inne
Pozostałe wymagania:
- Wymagania: planowanie, organizacja i kierowanie pracą działu garmażeryjnego, optymalizacja kosztów działu garmażeryjnego, odpowiedzialność za jakość, cenę i dostawy surowców i materiałów. Rozliczenie miesięcznych inwentaryzacji.Dbanie o porządek i higienę w kuchni, oraz miejscu gdzie jest przechowywana, przygotowywana lub serwowana żywność. Przestrzeganie zasad BHP oraz utrzymanie standardów GMP /GHP/HACCP; oraz bieżące prowadzenie dokumentacji w tym zakresie. Przygotowywanie ofert dla instytucji i klientów indywidualnych - catering,znajomość rynku gastronomicznego, standardów i trendów,dobra znajomość MS Office min. 2 lata doświadczenia w pracy na podobnym stanowisku pracy.Rekrutacja i szkolenie nowych pracowników zespołu.
Miejsce pracy: Massalskiego 3, 25-636 Kielce, powiat: m. Kielce, woj: świętokrzyskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Wymagane dokumenty: CV
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Sposób kontaktu/przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, e-mail, inny - Osoby zainteresowane prosimy o przesłanie CV na adres:rekrutacja@eleclerc.net.pl lub dostarczenie do Działu Kadr pod w/w adres ewentualnie tel;041/363-00-16
, Godziny : 9.00-14.00
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
Prezentacja firmy
źródło oferty: CBOP
Dodatkowe informacje
- Ostatnia aktualizacja:
- 27/09/2019
- Wymiar etatu:
- Pełny etat
- Rodzaj umowy:
- Na okres próbny
- Liczba wakatów:
- 1
- Min. doświadczenie:
- Bez doświadczenia
- Min. wykształcenie:
- Bez wykształcenia
- Branża / kategoria:
- Praca Kadra zarządzająca, Praca Praca w hotelu / Turystyka, Praca Catering / Gastronomia