Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/19/0873


Obowiązki:

planowanie i koorydnowanie procesów produkcyjnych, zarządzanie i planowanie pracy podległego zespołu



Wymagania:

Wymagania dodatkowe:

Języki:

  • angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany

Wymagania pożądane:

Umiejętności i uprawnienia:

  • książeczka sanitarno-epidemiologiczna
  • dobra organizacja pracy
  • obsługa komputera MS Office (Word, Excel)
  • zarządzanie zespołem

Wykształcenie:

  • wyższe (w tym licencjat), inne, kierunek: technologia żywności, towaroznawstwo

Zawód:

  • Inżynier technologii żywności (wymagany staż - lata: 1)



Miejsce pracy: Topolowa 1, 11-100 Lidzbark Warmiński, powiat: lidzbarski, woj: warmińsko-mazurskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony

Wymagane dokumenty: CV

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
13/11/2019
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
2
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Kadra zarządzająca

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi