Opis stanowiska pracy
Zadania:
- Zarządzanie produkcją spożywczą
- Organizacja pracy podległego zespołu
- Praca w systemie zmianowym
Wymagania:
- Preferowane wykształcenie wyższe techniczne lub w technologii żywienia
- Minimum 3 lata doświadczenia w sektorze produkcji żywności (wskazane przetwórstwo owoców i warzyw)
- Zdolności kierownicze oraz doświadczenie w zarządzaniu ludźmi
- umiejętność szybkiego i samodzielnego podejmowania decyzji
- Mile widziana znajomość języka angielskiego
Wymagania
Oferujemy:
- Atrakcyjne wynagrodzenie
- Pracę w firmie o znaczącej pozycji na rynku
- Stabilność zatrudnienia
- Możliwość zakwaterowania
Prezentacja firmy
Misja<br/>Działamy i rozwijamy się przekonani, że nasze produkty są nie ...
Misja
Działamy i rozwijamy się przekonani, że nasze produkty są nie tylko odpowiedzią na kulinarne potrzeby Konsumentów, ale także wpisują się w ich styl życia. Naszą misją jest oferowanie doskonałych jakościowo i smacznych produktów, które stanowią inspirację do przygotowywania zdrowych, szybkich i prostych posiłków. Chcemy, aby nasze produkty stanowiły kulinarną podpowiedź dla każdego, kto z nich skorzysta – niezależnie od tego, czy będzie szykował posiłek dla siebie, czy też dla znajomych lub rodziny.
Wizja
Oferując różnorodne produkty, których cechą wspólną jest wysoką jakość i smak, chcemy propagować pomysły na lekką, zdrową, warzywno-owocową kuchnię. Chcemy, aby nasze produkty stanowiły podstawę codziennej diety dla wszystkich, którzy cenią sobie połączenie smaku, jakości i czasu przygotowania potraw z kulinarną tradycją obecną od pokoleń w naszych domach.
Rozwiń
Dodatkowe informacje
- Ostatnia aktualizacja:
- 04/06/2017
- Wymiar etatu:
- Pełny etat
- Rodzaj umowy:
- Na czas nieokreślony
- Liczba wakatów:
- 1
- Min. doświadczenie:
- Od 3 do 5 lat
- Min. wykształcenie:
- Wyższe licencjackie
- Branża / kategoria:
- Praca Kadra zarządzająca, Praca Praca na produkcji, Praca Inne, Praca Inżynieria, Praca HR / Kadry / Rekrutacja