#

Kierownik zakładu produkcji gastronominczej

KF Dystrybucja Sp. z o.o.

60-681 Poznań, wielkopolskie

Opis stanowiska pracy

Jesteśmy firma prowadząca sieć placówek gastronomicznych i w związku z rozwojem oraz tworzeniem nowej produkcji poszukujemy osoby na stanowisko:
KIEROWNIK ZAKŁADU PRODUKCJI GASTRONOMICZNEJ

Opis stanowiska pracy:
1. Odpowiedzialność za prawidłowe i płynne funkcjonowanie całości zakładu produkcyjnego,
2. Nadzór i kierowanie całościową organizacją produkcji w zakładzie gastronomicznym/kuchni centralnej – obecnie załoga produkcyjna ok. 20 osób,
3. Nadzór i organizacja działów i procesów około produkcyjnych, kontroli jakości, magazynu, transportu, zamówień i dostaw surowca,
4. Nadzór nad powtarzalną produkcją wg. receptur zakładu i kosztów surowcowych (wygląd towaru, jego smak i gramatura),
5. Nadzór nad jakościową realizacja zamówień towaru z kuchni centralnej/zakładu do placówek i zapewnienie jednolitego standardu jakościowego wywożonych z produkcji posiłków do placówek gastro,
6. Nadzór i realizacja miesięcznego budżetu surowcowego i budżetu wynagrodzeń zakładu,
7. Nadzór nad przygotowywaniem nowości i aktualizacja receptur produk. posiłków,
8. Współtworzenie oferty dań i sezonowych zmian menu,
9. Dbanie o prawidłowe przestrzeganie działania sprzętu i powierzonego wyposażenia,
10. Wprowadzanie, przestrzeganie i egzekwowanie obowiązujących procedur,
11. Dbanie o czystość i porządek w podległym zakładzie produkcyjnym,
12. Przestrzeganie zasad w postępowaniu z żywnością,
13. Przestrzeganie i właściwe stosownie obowiązujących przepisów BHP, Ppoż, Sanepid,
14. Osobiste kontakty telefoniczne lub mail’owe z kandydatami do pracy,

Wymagania

Od kandydatów oczekujemy:
1. Kilkuletnie doświadczenie w pracy na stanowisku kierowniczym w produkcji gastronomicznej/spożywczej,
2. Doświadczenie w żywieniu zbiorowym mile widziane (mamy na myśli: bary samoobsługowe, szkoły, przedszkola, kantyny pracownicze, szpitale itp.:)
3. Umiejętność i świetnej organizacji własnej pracy oraz podległego personelu,
4. Umiejętność planowania i punktualnej realizacji zadań,
5. Doświadczenie w pracy z zespołem ludzi na produkcji,
6. Codzienne raportowanie do przełożonego,
7. Wiedza z zakresu HACCP,
8. Zaangażowanie w wykonywana pracę, dyspozycyjność i kreatywność w rozwiązywaniu problemów,
9. Posiadanie aktualnych badań dla celów sanitarno-epidemiologicznych.


Oferujemy:
1. Umowę o pracę ,
2. Wysokie wynagrodzenie premiowe uzależnione od wyników pracy,
3. Wsparcie we wprowadzeniu w obowiązki i produkcję,
4. Telefon służbowy i laptop.

Prezentacja firmy

Nasza firma funkcjonuje na poznańskim rynku usług gastronomicznyc... Rozwiń

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
28/04/2014
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Od 3 do 5 lat
Min. wykształcenie:
Średnie ogólnokształcące
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi