Numer oferty: StPr/19/3034
nadzór nad wykonywaniem zadań gospodarczych zakładu, zabezpieczenie i zaopatrzenie zakładu w surowce i produkty, organizowanie pracy podległych pracowników, nadzór nad prawidłową obsługą konsumentów, sporządzanie jadłospisów, sporządzanie potrzebnych analiz, kierownik kieruje całością pracy zakładu i ponosi odpowiedzialność za jego prawidłowe funkcjonowanie, okres próbny 3 miesiące; godziny pracy: 8.00- 18.00
Umiejętności i uprawnienia:
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania:
Miejsce pracy: Starzyńskiego 6-7, 76-200 Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Staż pracy: lata: 2
Wymagane dokumenty: CV
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.