Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/19/3034


Obowiązki:

nadzór nad wykonywaniem zadań gospodarczych zakładu, zabezpieczenie i zaopatrzenie zakładu w surowce i produkty, organizowanie pracy podległych pracowników, nadzór nad prawidłową obsługą konsumentów, sporządzanie jadłospisów, sporządzanie potrzebnych analiz, kierownik kieruje całością pracy zakładu i ponosi odpowiedzialność za jego prawidłowe funkcjonowanie, okres próbny 3 miesiące; godziny pracy: 8.00- 18.00



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • kasa fiskalna
  • KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
  • współpraca w zespole
  • zarządzanie zasobami ludzkimi

Wykształcenie:

  • średnie zawodowe

Pozostałe wymagania:

  • kurs pedagogiczny w celu przygotowania zawodowego młodocianych, doświadczenie na wskazanym stanowisku


Miejsce pracy: Starzyńskiego 6-7, 76-200 Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

Staż pracy: lata: 2

Wymagane dokumenty: CV

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
15/09/2019
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Kadra zarządzająca, Praca Praca w hotelu / Turystyka, Praca Catering / Gastronomia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi