Opis stanowiska pracy
Osoba zatrudniona na stanowisku Kierownika Restauracji będzie odpowiedzialna za zapewnienie wysokiej jakości produktu i usługi gastronomicznej, zrównoważone zwiększanie sprzedaży i rentowności, organizację pracy restauracji oraz baru hotelowego, zarządzanie personelem.
Wymagania wobec kandydatów:
- wysokich umiejętności oraz min. 2 letniego doświadczenia w zarządzaniu restauracją
- bardzo dobrej znajomości zagadnień gastronomicznych (HACCP)
- bardzo dobrej znajomości języka angielskiego
- znajomości systemów MS Office (Word, Excel, Power Point)
- zdolności menedżerskich
- bardzo dobrej organizacji pracy własnej i innych
- umiejętności nawiązywania i podtrzymywania relacji z gośćmi
- zdolności analitycznych, samodzielności w podejmowaniu decyzji
- operatywności, kreatywności i dyspozycyjności
- zdolności do harmonijnej pracy w warunkach stresu
Oferujemy:
- stabilną i odpowiedzialną pracę,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- zatrudnienie na podstawie umowy o pracę lub prowadzenie własnej działalności gospodarczej
Prezentacja firmy
Hotel Orient Palace to piękny butikowy hotel, reprezentujący uni...
Hotel Orient Palace to piękny butikowy hotel, reprezentujący unikalne połączenie XIX-wiecznego budynku pałacowego z subtelną aranżacją wnętrz w stylu indyjskim. W obiekcie mieści się restauracja, pub oraz SPA, w skład którego wchodzi pokój zabiegowy, basen, sauna fińska oraz łaźnia parowa. Gustownie zaaranżowane pokoje oferują wygodę i komfort. W całym hotelu dostępny jest bezpłatny Internet bezprzewodowy.
Restauracja serwuje wyśmienite dania kuchni polskiej i indyjskiej bazując na sezonowych, lokalnych produktach oraz wykorzystując najlepsze mieszanki przypraw z Półwyspu Indyjskiego.
Obiekt jest świetnym miejscem dla kameralnych spotkań biznesowych oraz do organizacji i imprez okolicznościowych jak wesela, jubileusze, komunie.
Dogodne położenie w odległości 1 km od największego w Polsce centrum handlowego \"Park Handlowy Bielany\", dogodny dojazd do centrów logistycznych oraz parków technologicznych a także do centrum Wrocławia stanowią niewątpliwe dodatkowy atut hotelu.
Rozwiń
Dodatkowe informacje
- Ostatnia aktualizacja:
- 25/09/2016
- Wymiar etatu:
- Pełny etat
- Rodzaj umowy:
- Na czas nieokreślony
- Liczba wakatów:
- 1
- Min. doświadczenie:
- 2 lata
- Min. wykształcenie:
- Średnie zawodowe
- Branża / kategoria:
- Praca Catering / Gastronomia, Praca Praca w hotelu / Turystyka, Praca Inne