Opis stanowiska pracy

Osoba zatrudniona na stanowisku Kierownika Restauracji będzie odpowiedzialna za zapewnienie wysokiej jakości produktu i usługi gastronomicznej, zrównoważone zwiększanie sprzedaży i rentowności, organizację pracy restauracji oraz baru hotelowego, zarządzanie personelem.

Wymagania wobec kandydatów:

  • wysokich umiejętności oraz min. 2 letniego doświadczenia w zarządzaniu restauracją
  • bardzo dobrej znajomości zagadnień gastronomicznych (HACCP)
  • bardzo dobrej znajomości języka angielskiego
  • znajomości systemów MS Office (Word, Excel, Power Point)
  • zdolności menedżerskich
  • bardzo dobrej organizacji pracy własnej i innych
  • umiejętności nawiązywania i podtrzymywania relacji z gośćmi
  • zdolności analitycznych, samodzielności w podejmowaniu decyzji
  • operatywności, kreatywności i dyspozycyjności
  • zdolności do harmonijnej pracy w warunkach stresu

 

Oferujemy:

  • stabilną i odpowiedzialną pracę,
  • atrakcyjne wynagrodzenie,
  • zatrudnienie na podstawie umowy o pracę lub prowadzenie własnej działalności gospodarczej

Prezentacja firmy

Hotel Orient Palace to piękny butikowy hotel, reprezentujący uni... Rozwiń

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
25/09/2016
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
2 lata
Min. wykształcenie:
Średnie zawodowe
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia, Praca Praca w hotelu / Turystyka, Praca Inne

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi