#

Kierownik Restauracji w hotelu

Kaskada Sp. z o.o.

Poznań, wielkopolskie

Opis stanowiska pracy

Hotel & Restauracja KASKADA nad jeziorem Kierskim poszukuje :

Managera restauracji

Opis stanowiska pracy:

  • zarządzanie restauracją
  • motywowanie zespołu
  • koordynacja pracy zespołu
  • zarządzanie jakością w restauracji
  • dbanie o prawidłowe wskaźniki jakościowe i ilościowe
  • przygotowywanie zamówień
  • tworzenie grafików pracy

 

Wymagania:

  • doświadczenie w zarządzaniu restauracją minimum jeden rok
  • komunikatywność i zaangażowanie
  • umiejętność budowania autorytetu w oczach pracowników
  • umiejętność pracy pod wpływem stresu
  • gotowość do pracy zmianowej, w tym weekendy
  • książeczka sanepidu

 

Oferujemy:

  • stabilne warunki zatrudnienia w ramach umowy o pracę
  • premie uzależnione od wyników
  • pakiet szkoleń

 

Uprzejmie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Prezentacja firmy

Hotel & Restauracja Kaskada<br/><br/>Cieszymy się, że tu trafiłeś... Rozwiń

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
09/10/2016
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
1 rok
Min. wykształcenie:
Średnie zawodowe
Branża / kategoria:
Praca Praca w hotelu / Turystyka, Praca Catering / Gastronomia, Praca Kadra zarządzająca

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi