Opis stanowiska pracy

Sieć restauracji Express Kuchnia Marche, Sevi Kebab, Express Oriental poszukuje pracownika na stanowisko:

KIEROWNIK RESTAURACJI

Miejsce pracy:
Express Doner, Galeria Krakowska

Opis stanowiska pracy:

- budowanie zespołu, rekrutacja, opracowanie systemów motywacyjnych, które pozwolą osiągnąć doskonałość operacyjną
- organizowanie pracy podległego zespołu
- szkolenie stanowiskowe pracowników
- motywowanie pracowników restauracji
- rozliczanie kosztów restauracji
- w razie konieczności zastępowanie pracowników na różnych stanowiskach


Oferujemy:

- stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
- atrakcyjne wynagrodzenie
- bogaty pakiet szkoleń
- pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie

Zainteresowane osoby proszę o przesłanie CV.

Wymagania

Wymagania:

- doświadczenie na stanowisku kierownika restauracji minimum trzy lata
- wykształcenie minimum średnie, preferowane wyższe
- umiejętność pracy pod presją czasu
- ponadprzeciętne zdolności komunikacyjne
- umiejętności zarządcze
- umiejętność ustalania priorytetów
- wysoka kultura osobista
- książeczka sanepidowska

Prezentacja firmy

Firma American Trading Company Spółka z o.o. to jeden z liderów w branży... Rozwiń

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
01/03/2017
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Od 3 do 5 lat
Min. wykształcenie:
Średnie zawodowe
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia, Praca Kadra zarządzająca

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi