#

KIEROWNIK PRODUKCJI GASTRONOMICZNEJ

KF Dystrybucja Sp. z o.o.

60-681 Poznań, wielkopolskie

Opis stanowiska pracy

Bar Familijny - Jesteśmy firmą prowadzącą sieć placówek gastronomicznych i w związku z rozwojem oraz tworzeniem nowej produkcji poszukujemy osoby na stanowisko: KIEROWNIK PRODUKCJI GASTRONOMICZNEJ.

Opis stanowiska pracy:
1. Całościowa organizacja i nadzór produkcji w zakładzie gastronomicznym/kuchni centralnej – obecnie załoga produkcyjna ok. 20 osób,
2. Kierowanie, nadzór i zarządzanie całą załogą produkcyjną,
3. Nadzór nad powtarzalną produkcją wg. receptur zakładu i kosztów surowcowych (wygląd towaru, jego smak i gramatura)
4. Nadzór nad jakościową realizacją zamówień towaru z kuchni centralnej do placówek,
5. Zapewnienie jednolitego standardu jakościowego wywożonych posiłków,
6. Nadzór i realizacja miesięcznego budżetu surowcowego i budżetu wynagrodzeń,
7. Przygotowywanie nowości i aktualizacja receptur produkowanych posiłków,
8. Współtworzenie oferty dań i sezonowych zmian menu,
9. Dbanie o prawidłowe przestrzeganie działania sprzętu i powierzonego wyposażenia,
10. Wprowadzanie, przestrzeganie i egzekwowanie obowiązujących procedur,
11. Dbanie o czystość i porządek w podległym zakładzie produkcyjnym,
12. Przestrzeganie zasad w postępowaniu z żywnością,
13. Przestrzeganie i właściwe stosownie obowiązujących przepisów BHP, Ppoż, Sanepid,
14. Osobiste kontakty telefoniczne lub mail’owe z kandydatami do pracy,

Wymagania

Od kandydatów oczekujemy:
1. Doświadczenie w pracy na stanowisku Kierownika/czki Produkcji, Szefa Kuchni/Zastępcy,
2. Doświadczenie w żywieniu zbiorowym mile widziane (mamy na myśli: bary samoobsługowe, szkoły, przedszkola, kantyny pracownicze, szpitale itp.:)
3. Kilkuletnie doświadczenie na stanowisku Kierownika/czki Produkcji, Szef Kuchni lub Zastępca Szefa,
4. Umiejętność i świetnej organizacji własnej pracy oraz podległego personelu,
5. Umiejętność planowania i punktualnej realizacji zadań,
6. Doświadczenie w pracy z zespołem,
7. Pomysłowość, kreatywność, umiejętność szybkiego podejmowania decyzji,
8. Posiadanie aktualnych badań dla celów sanitarno-epidemiologicznych.
9. Codzienne raportowanie do przełożonego,
10. Wiedza z zakresu HACCP
11. Zaangażowanie w pracę, dyspozycyjność i kreatywność,

Oferujemy:
1. Umowę o pracę,
2. Wysokie wynagrodzenie premiowe uzależnione od wyników pracy,
3. Wsparcie we wprowadzeniu w obowiązki i produkcję,

Prezentacja firmy

Nasza firma funkcjonuje na poznańskim rynku usług gastronomicznyc... Rozwiń

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
27/04/2014
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Od 3 do 5 lat
Min. wykształcenie:
Średnie zawodowe
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi