#

Kierownik / Menadżer Restauracji

Express Kuchnia Marche Manufaktura

Łódź, łódzkie

Opis stanowiska pracy

- budowanie zespołu, rekrutacja, opracowanie systemów motywacyjnych, które pozwolą osiągnąć doskonałość operacyjną
- organizowanie pracy podległego zespołu
- szkolenie stanowiskowe pracowników
- motywowanie pracowników restauracji
- rozliczanie kosztów restauracji
- w razie konieczności zastępowanie pracowników na różnych stanowiskach

Wymagania

- doświadczenie na stanowisku kierownika restauracji minimum trzy lata
- wykształcenie minimum średnie, preferowane wyższe
- umiejętność pracy pod presją czasu
- ponadprzeciętne zdolności komunikacyjne
- umiejętność ustalania priorytetów
- wysoka kultura osobista
- książeczka sanepidowska

Prezentacja firmy

Express Kuchnia Marche w związku z otwarciem nowego lokalu w Gale... Rozwiń

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
29/10/2016
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Od 3 do 5 lat
Min. wykształcenie:
Średnie zawodowe
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia, Praca Kadra zarządzająca, Praca Praca w hotelu / Turystyka, Praca Inne

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi