Opis stanowiska pracy

OBOWIĄZKI:

• obsługa gości a’ la carte,
• obsługa bankietów,
• obsługa cateringów zewnętrznych,
• kompetentna i uprzejma postawa wobec klientów,
• ścisła współpraca z personelem kuchni, w dbałości o estetyczne podanie potraw i napoi,
• dbanie o dobry wizerunek firmy,
• dbałość o estetykę stanowiska pracy oraz pozostawienie go po zakończonej zmianie w należytej czystości.

Wymagania

WYMAGANIA:

• doświadczenie na stanowisku kelnera/kelnerki,
• aktualna książeczka sanepid,
• znajomość języka angielskiego umożliwiająca swobodną komunikację z gośćmi,
• gotowość do pracy w weekendy,
• wysoka kultura osobista,
• mile widziane wykształcenie gastronomiczne lub hotelarskie.

Prezentacja firmy

Horeca Service - Polski HR Sp. z o.o to spółka należąca do Polski... Rozwiń

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
27/10/2015
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
1 rok
Min. wykształcenie:
Zasadnicze zawodowe
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi