Opis stanowiska pracy

- realizacja usług zgodnie z wyznaczonymi standardami
- zapewnienie profesjonalnej obsługi gości zarówno podczas obsługi śniadań jak i podczas obsługi popołudniowej
- nadzór nad stanem zasobów bufetu śniadaniowego
- współpraca z innymi działami
- dbałość o estetykę restauracji
- ścisła współpraca z kucharzem oraz Recepcją

Wymagania

- doświadczenia na stanowisku pracy w hotelach minimum 3 *-mile widziane
- profesjonalnej oraz serdecznej obsługi Gości,
- wysokiego poziom kultury osobistej
- umiejętności tworzenia i podtrzymywania dobrych relacji z klientami
- znajomości języka angielskiego w stopniu komunikatywnym
- dobrej organizacji czasu i pracy w zespole
- umiejętności pracy pod presją czasu
- kreatywności i otwartość na zmiany
- dyspozycyjności
- sumienności i rzetelności w wykonywaniu obowiązków,
- brak nałogów

Prezentacja firmy

Kiedy w pracę wkłada się serce, każda najdrobniejsza rzecz zostaj... Rozwiń

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
12/05/2015
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
1 rok
Min. wykształcenie:
Średnie zawodowe
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi