- realizacja usług zgodnie z wyznaczonymi standardami
- zapewnienie profesjonalnej obsługi gości zarówno podczas obsługi śniadań jak i podczas obsługi popołudniowej
- nadzór nad stanem zasobów bufetu śniadaniowego
- współpraca z innymi działami
- dbałość o estetykę restauracji
- ścisła współpraca z kucharzem oraz Recepcją
- doświadczenia na stanowisku pracy w hotelach minimum 3 *-mile widziane
- profesjonalnej oraz serdecznej obsługi Gości,
- wysokiego poziom kultury osobistej
- umiejętności tworzenia i podtrzymywania dobrych relacji z klientami
- znajomości języka angielskiego w stopniu komunikatywnym
- dobrej organizacji czasu i pracy w zespole
- umiejętności pracy pod presją czasu
- kreatywności i otwartość na zmiany
- dyspozycyjności
- sumienności i rzetelności w wykonywaniu obowiązków,
- brak nałogów
Kiedy w pracę wkłada się serce, każda najdrobniejsza rzecz zostaj... Rozwiń
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.