Kelner/ka (Fod& Beverage Operative) (j. angielski)
Miejsce pracy: WarszawaWymagania: wykształcenie: średnie, doświadczenie zawodowe: tak, znajomość języków obcych: język angielski na poziomie średniozaawansowanym. Umiejętność korzystania z systemu MICROS oraz umiejętność obsługi urządzeń technicznych w hotelu. Obowiązki: Codzienne działania operacyjne w gastronomii (dział gastronomiczny, dział bankietów , Zapewnienie spójnego i przekonującego standardu obsługi oraz przestrzeganie i utrzymywanie wszelkich standardów obsługi oraz Polityk Hilton Worldwide, Aktywne zaangażowanie w obsługę, Uczestniczenie w wewnętrznych spotkaniach oraz szkoleniach, Dbałość o gości od momentu ich przybycia aż do opuszczenia hotelu, zgodnie z obowiązującymi standardami , Świadome i poprawne wykonywanie instrukcji Kierowników Zmiany, Aktywna promocja sprzedaży wewnętrznej poprzez optymalną znajomość wszystkich usług hotelu oraz godzin otwarcia i promocji we wszystkich punktach gastronomicznych. Przejmowanie zadań od poprzedniej zmiany oraz uzyskiwanie niezbędnych informacji na początek zmiany w zakresie obłożenia, gości o statusie VIP, zadań do wyjaśnienia i wykonania oraz wydarzeń specjalnych. . Wystawianie faktur na koniec dnia roboczego. Poprawne rejestrowanie oraz rozliczenia gotówkowe, jeżeli są konieczne w odniesieniu do świadczonych usług. Rejestrowanie wszystkich transakcji. Praca w systemie zmianowym na pełen etat. Kontakt z pracodawcą: CV na adres e-mail: e-mail Miejsce pracy: Hilton Warsaw Hotel & Convention Centre , ul. Grzybowska 63, Warszawa.