Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/20/0051


Obowiązki:

Nadzór nad pracą zespołu gastronomii, rozliczenia, koordynacja i realizacja zamówień działu, ustalanie grafików pracy podległego personelu, prowadzenie ewidencji wyposażenia działu gastronomii, rekrutacja, szkolenie i wdrażanie nowych pracowników.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Języki:

  • niemiecki, w mowie - A1 - początkujący, w piśmie - A1 - początkujący
  • angielski, w mowie - A1 - początkujący, w piśmie - A1 - początkujący

Umiejętności i uprawnienia:

  • książeczka sanitarno-epidemiologiczna

Wykształcenie:

  • średnie zawodowe, gastronomiczne

Pozostałe wymagania:

  • Doświadczenie zawodowe: Minimum trzy lata w przeciągu ostatnich pięciu latach pracy na wskazanym stanowisku.


Miejsce pracy: Al.Baltic Park Molo 2-4, 72-600 Świnoujście, powiat: m. Świnoujście, woj: zachodniopomorskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony

Wymagane dokumenty: Cv

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
31/01/2020
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
3
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Praca w hotelu / Turystyka, Praca Kadra zarządzająca, Praca Catering / Gastronomia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi