Opis stanowiska pracy

Zadania:

  • Planowanie i układanie jadłospisów bieżących i dekadowych według zleceń
  • Analiza jadłospisów pod kątem wartości odżywczej i kalorycznej
  • Na podstawie jadłospisów planowanie zaopatrzenia na produkty spożywcze
  • Zarządzanie magazynami – zamówienia towaru, kontrola przychodów i rozchodów surowca, przeprowadzanie okresowych inwentaryzacji magazynów
  • Nadzór nad właściwą technologią sporządzania poszczególnych diet również specjalnych
  • Codzienny proces degustacji i kontroli wychodzących dań
  • Wsparcie w dziale produkcji
  • Współpraca z kierownikiem produkcji
  • Terminowa realizacja powierzonych zadań

 

Oczekiwania:

  • Wykształcenie wyższe w zakresie dietetyki lub technologii żywności i żywienia człowieka,
  • Minimum roczne doświadczenie w żywieniu zbiorowym na stanowisku dietetyka
  • Książeczka sanitarno-epidemiologiczna,
  • Dobra organizacja pracy,
  • Umiejętność pracy w zespole,
  • Odpowiedzialność, zaangażowanie, sumienność,
  • Znajomość żywienia zbiorowego,
  • Znajomość programów Mapi Jadołospis i Mapi Jadłospis 2
  • Znajomość systemu HACCP, GHP i GMP

 

Oferujemy:

  • Pracę w stabilnej i rozwojowej firmie
  • Pracę w pełnym wymiarze godzin

Prezentacja firmy

ISS Facility Services Polska wchodzi w skład międzynarodowej Grup... Rozwiń

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
10/07/2016
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
1 rok
Min. wykształcenie:
Wyższe licencjackie
Branża / kategoria:
Praca Medycyna / Służba zdrowia, Praca Catering / Gastronomia

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi