Subskrypcja powiadomień powiodła się. Będziesz jednym z pierwszych, którzy dowiedzą się o podobnych zleceniach. Zawsze możesz zmienić wyrażone uprawnienia w ustawieniach przeglądarki.
Planowanie i układanie jadłospisów bieżących i dekadowych według zleceń
Analiza jadłospisów pod kątem wartości odżywczej i kalorycznej
Na podstawie jadłospisów planowanie zaopatrzenia na produkty spożywcze
Zarządzanie magazynami – zamówienia towaru, kontrola przychodów i rozchodów surowca, przeprowadzanie okresowych inwentaryzacji magazynów
Nadzór nad właściwą technologią sporządzania poszczególnych diet również specjalnych
Codzienny proces degustacji i kontroli wychodzących dań
Wsparcie w dziale produkcji
Współpraca z kierownikiem produkcji
Terminowa realizacja powierzonych zadań
Oczekiwania:
Wykształcenie wyższe w zakresie dietetyki lub technologii żywności i żywienia człowieka,
Minimum roczne doświadczenie w żywieniu zbiorowym na stanowisku dietetyka
Książeczka sanitarno-epidemiologiczna,
Dobra organizacja pracy,
Umiejętność pracy w zespole,
Odpowiedzialność, zaangażowanie, sumienność,
Znajomość żywienia zbiorowego,
Znajomość programów Mapi Jadołospis i Mapi Jadłospis 2
Znajomość systemu HACCP, GHP i GMP
Oferujemy:
Pracę w stabilnej i rozwojowej firmie
Pracę w pełnym wymiarze godzin
Prezentacja firmy
ISS Facility Services Polska wchodzi w skład międzynarodowej Grup...
ISS Facility Services Polska wchodzi w skład międzynarodowej Grupy ISS, jednego z największych na świecie usługodawców w zakresie Facility Services. W Polsce firma działa od 1995 r. i zatrudnia około 2500 pracowników. Podstawową działalnością ISS w Polsce jest kompleksowa obsługa obiektów. Dostarczamy usługi utrzymania czystości i higieny, usługi żywieniowe, office support oraz obsługę techniczną. Jesteśmy w obiektach biurowych, kompleksach handlowych, zakładach przemysłowych oraz w budynkach użyteczności publicznej i służby zdrowia.
Rozwiń
Dodatkowe informacje
Ostatnia aktualizacja:
10/07/2016
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
1 rok
Min. wykształcenie:
Wyższe licencjackie
Branża / kategoria:
Praca Medycyna / Służba zdrowia, Praca Catering / Gastronomia
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?