Opis stanowiska pracy

Zakres obowiązków:

- Przygotowanie tradycyjnych francuskich deserów, ciast, ciastek i tortów, 

- Artystyczne dekorowanie wyrobów, 

- Dbanie o najwyższe standardy produkcji,

- Nadzór nad zaopatrzeniem, 

- Zarządzanie działem - cukiernią, 

- Koordynacja pracy zespołu, 

 

Oferujemy: 

- Atrakcyjne wynagrodzenie,

- Elastyczny czas pracy,

- Możliwość zdobycia ciekawego doświadczenia zawodowego,

- Interesującą pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie,

- Możliwość podnoszenia swoich kwalifikacji i rozwoju,

- Stabilność zatrudnienia,

Wymagania

- Doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku min. 2 lata, 

- Wykształcenie kierunkowe, 

- Znajomość technik i trendów cukierniczych,

- Zdolności manualne i kreatywność

- Dobra organizacja pracy,

- Dyspozycyjność do pracy w weekendy

 

 

Prezentacja firmy

Vincent Boulangerie Patisserie to nie tylko piekarnia, ale także cukiern... Rozwiń

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
14/12/2016
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
2 lata
Min. wykształcenie:
Średnie zawodowe
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi