Nasz zespół tworzą specjaliści z zakresu zarządzania, ekonomii, administracji oraz pedagogiki. Dodatkowo współpracujemy z wysoko wykwalifikowaną grupą praktyków oraz trenerów z wieloletnim stażem zawodowym. Firma Employees Sp. z o.o. powstała z myślą o świadczeniu usług w obszarze Human Resources.
- wykształcenie cukiernicze bądź kurs cukierniczy,
- co najmniej 3-letnie doświadczenie w zawodzie cukiernika,
- zaangażowanie, wysoka motywacja do osiągania celów i realizacji zadań,
- znajomość systemu HACCP oraz zasad bezpieczeństwa i higieny,
- kreatywność, zdolności manualne, twórcze i zmysł artystyczny,
- niebywałe pomysły na produkty cukiernicze,
- aktualna książeczka sanitarno - epidemiologiczna.
Oferujemy:
- możliwość współpracy także dla obcokrajowców, z podstawową znajomością języka polskiego,
- dołączenie do wyjątkowego zespołu pasjonatów cukiernictwa, tworzących przyjazną atmosferę pracy, ceniących partnerstwo i wzajemny szacunek,
- możliwości rozwoju osobistego i profesjonalnego w środowisku zapewniającym wysokie standardy pracy,
- możliwość wdrażania własnych pomysłów.
Osoby zainteresowane powyższą ofertą, prosimy o przesyłanie aplikacji poprzez portal.
Prosimy o umieszczenie w przesyłanych dokumentach klauzuli:
„Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji, zgodnie z Ustawą z dnia 29/08/1997 o Ochronie Danych Osobowych Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz. 926 z późniejszymi zmianami”.
INFORMUJEMY, ŻE SKONTAKTUJEMY SIĘ JEDYNIE Z WYBRANYMI KANDYDATAMI
CUKIERNIK
Miejsce pracy: BielawaFirma Employees - Agencja Pracy Tymczasowej nr 3031- dla Klienta, firmy z silną marką rynkową, z historią i tradycjami, nastawionej na dynamiczny rozwój, poszukuje pracowników na stanowisko:
CUKIERNIKA (K/M)
Miejsce pracy: Bielawa/ Konstancina-Jez.,
Powiat - piaseczyński
Nr ref. CUK/KJ/12
Oferta pracy stałej
Do podstawowych obowiązków osoby na tym stanowisku będzie należało:
- wykonywanie zadań produkcyjnych zgodnie ze standardami jakościowymi,
- kontrola ilości surowców wykorzystywanych do produkcji na zgodność z recepturą,
- przestrzeganie norm, receptur i procesów technologicznych w procesach produkcyjnych,
- wykonywanie dekoracji wyrobów cukierniczych – praca z czekoladą, marcepanem, karmelem,