Opis stanowiska pracy

ZADANIA I OBOWIĄZKI NA W/W STANOWISKU:

 

----> Przygotowywanie kaw, herbat, koktajli zawartych w Menu,

 

----> Sumienne wykonywanie poleceń przełożonych,

 

----> Dbanie o czystość i higienę stanowiska pracy,

 

----> Wspólne dbanie o tworzenie niepowtarzalnej atmosfery w pracy,

 

----> Podnoszenie standardów i jakości wykonywanej pracy.

Wymagania

----> Umiejętność Obsługi Klienta,

 

----> Umiejętność pracy w zespole,

 

----> Ważna Książeczka Sanepidu do celów Sanitarno-Epidemiologicznych,

 

MILE WIDZIANE:

 

----> Znajomość Języków Obcych,

 

----> Doświadczenie w branży,

 

----> Znajomość obsługi ekspresu ciśnieniowego.

Prezentacja firmy

Firma będzie zajmować się prowadzeniem Lodziarni w Wieliczce. Cha... Rozwiń

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
11/04/2011
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Czas trwania umowy
3 miesiące okres próbny
Liczba wakatów:
3
Min. doświadczenie:
mniej niż 1 rok
Min. wykształcenie:
Średnie ogólnokształcące
Wynagrodzenie
1 600PLN - 2 500PLN / Monthly (Brutto)
Premie, dodatki:
TAK
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi