Pepsico Consulting Polska Sp. z o.o.

Warszawa, mazowieckie

Prezentacja firmy

Branża / kategoria:
Produkcja
Liczba pracowników:
2600
Adres WWW:
http://www.pepsico.com

Prezentacja firmy

Konsumenci w ponad 200 krajach i regionach na całym świecie sięgają po produkty firmy PepsiCo miliard razy dziennie. Łączny przychód netto pochodzący ze sprzedaży produktów żywnościowych i napojów oferowanych przez przedsiębiorstwa Frito-Lay, Gatorade, Pepsi-Cola, Quaker i Tropicana, wchodzące w skład koncernu PepsiCo, wyniósł w 2015 roku ponad 63 mld dolarów amerykańskich.
W swoim globalnym portfolio PepsiCo posiada szeroką i różnorodną ofertę produktów żywnościowych i napojów oferowanych pod wieloma markami, a każda z 22 najlepiej sprzedających się marek generuje w ciągu roku przychody na poziomie ponad miliarda dolarów amerykańskich.
Działalność PepsiCo opiera się na filozofii „Performance with Purpose”, co oznacza, że firma koncentruje się na osiąganiu wysokich wyników finansowych, jednocześnie dbając o zrównoważony wzrost. Zgodnie z filozofią „Performance with Purpose”, PepsiCo oferuje szeroki wybór produktów żywnościowych i napojów, od przekąsek po produkty o profilu prozdrowotnym, poszukuje innowacyjnych sposobów pozwalających ograniczać wpływ swojej działalności na środowisko oraz zmniejszać koszty operacyjne, firma zapewnia bezpieczne i sprzyjające warunki pracy wszystkim swoim pracowników na świecie, a także szanuje, wspiera i inwestuje w rozwój społeczności lokalnych, w których prowadzi działalność. Więcej informacji na temat PepsiCo jest dostępnych na globalnej witrynie pod adresem www.pepsico.com oraz na polskiej stronie firmy http://www.pepsicopoland.com

Pepsico Consulting Polska Sp. z o.o.

1 - 1 z 1

ofert pracy

  • Specjalista ds Bezpieczeństwa Żywności

    Tomaszów Mazowiecki, łódzkie

    Osoba zatrudniona na tym stanowisku odpowiadać będzie za: Wdrażanie/utrzymywanie standardów higienicznych i Dobrych Praktyk Produkcyjnych (GMP). Tworzenie, wdrażanie i aktualizowanie procedur i instrukcji higienicznych wymaganych przez systemy bezpieczeństwa żywności, (HACCP, AIB, FSSC). Wykonywanie systematycznych inspekcji i audytów, egzekwowanie wynikających z nich akcji korygujących. Zapewnienie właściwej ...

do góry