- tworzenie i administracja dokumentacji ZSZJ,
- nadzór nad zgodnością z wdrożonymi standardami jakości,
- monitoring działania ZSZJ,
- kontrola i zatwierdzanie zapisów dot. kontroli jakości i produkcji,
- realizacja planu auditów wewnętrznych,
- pobieranie próbek, ocena ich wyników badań.
Planowany termin rozpoczęcia pracy: styczeń 2018r.
- minimum 2-letnie doświadczenie w zakładach produkcyjnych spożywczych w dziale jakości (branża mięsna mile widziana),
- ukończenie studiów wyższych technicznych kierunkowych lub szkoły średniej technicznej,
- znajomość międzynarodowych standardów jakości HACCP, BRC, IFS lub ISO 22000,
- doświadczenie w realizacji auditów wewnętrznych,
- umiejętność obsługi komputera i elektronicznego przetwarzania danych,
- znajomość języka angielskiego lub francuskiego,
- wiedza i doświadczenie w zakresie mikrobiologii żywności,
- znajomość przepisów prawa w zakresie produkcji żywności.
Univiande sp. z o.o. to firma działająca w branży spożywczej. Rodzaj świ... Rozwiń
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.