Zakres obowiązków:
- opracowywanie receptur, instrukcji technologicznych oraz norm przy produkcji śledzia
- wspomaganie optymalizacji procesów
- wdrażanie i ciągłe doskonalenie standardów jakości i bezpieczeństwa żywności
- koordynowanie prac związanych z wprowadzeniem nowych wyrobów
- planowanie, organizowanie i nadzorowanie przebiegu procesów technologicznych
Wymagania:
- mile widziane wykształcenie w kierunku technolog żywności i żywienia
- przynajmniej komunikatywna znajomość j. angielskiego bądź niemieckiego - warunek konieczny !!!!
- wiedza techniczna oraz umiejętność przełożenia jej na praktykę
- samodzielność na stanowisku pracy
- odpowiedzialność, komunikatywność, dokładność i systematyczność
Oferujemy:
- legalną pracę w Niemczech
- zatrudnienie w oparciu o niemiecką umowę o pracę
- stałą lub sezonową współpracę
- kompleksową pomoc w organizacji wyjazdu
- zakwaterowanie, ubezpieczenie
- terminowo wypłacane wynagrodzenie
- opiekę koordynatora
- możliwość podnoszenia kwalifikacji
Firma Beetsma funkcjonuje na rynku polskim od 2004 roku, natomiast na ry... Rozwiń
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.