Numer oferty: StPr/19/0279
analiza, doskonalenie, optymalizacja stosowanych receptur i technologii, opracowanie dokumentacji technologicznej, specyfikacji nowych produktów z uwzględnieniem wymagań jakościowych i prawnych, opracowanie receptur nowych produktów, udoskonalenie istniejących produktów, nadzór nad projektami rozwojowymi w zakresie nowych produktów, prowadzenie prób technologicznych, opracowanie stosowanej dokumentacji dla klientów i poszczególnych działów w firmie, kontrola jakości żywności i przestrzegania zasad higieny w procesie produkcyjnym, nadzór nad przestrzeganiem wdrożonego systemu zarządzania jakością
Języki:
Wykształcenie:
Zawód:
Pozostałe wymagania:
Miejsce pracy: 27-641 Bilcza 48A, powiat: sandomierski, woj: świętokrzyskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Wymagane dokumenty: kontakt z pracodawcą telefoniczny: 609 006 022 lub e-mail: m.nowicka@sadsandomierski.pl
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Sposób kontaktu/przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Osoba do kontaktu: Monika Nowicka
Telefon: 609 006 022
Email: m.nowicka@sadsandomierski.pl
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.