#

Technolog żywności - rekrutacja online

HRK S.A.

Poznań, wielkopolskie

HRK S.A.
- Rekrutacja prowadzona online -

Dla naszego klienta, międzynarodowej firmy produkcyjnej z branży spożywczej (żywność świeża pochodzenia roślinnego) lidera w swojej branży z siedzibą w bliskiej okolicy Poznania (kierunek zachodni) z uwagi na dalszy rozwój firmy, szukamy doświadczonego specjalisty na stanowisko:

Technolog żywnościMiejsce pracy: Poznań

Główne zadania:

  • Nadzorowanie procesów produkcyjnych i opracowywanie dokumentacji
  • Opracowywanie i weryfikacja receptur produktowych oraz ich optymalizacja
  • Stałe podnoszenie standardów technologicznych i optymalizacja technologii produkcji
  • Nadzór nad poszukiwaniem i wprowadzaniem nowych produktów zgodnie z wytycznymi i założeniami projektowymi
  • Nadzór nad prawidłowym przebiegiem procesów produkcyjno-technologicznych
  • Wdrażanie nowych projektów od koncepcji, poprzez etap prób technologicznych do seryjnej produkcji

Wymagania:

  • Wykształcenie wyższe kierunkowe – Technologia żywności lub pokrewne
  • Kilkuletnie doświadczenie na podobnym stanowisku w branży spożywczej – warunek konieczny
  • Praktyczna wiedza z zakresu przetwórstwa spożywczego
  • Dobra znajomość języka angielskiego (kontakt z przełożonym)
  • Duża samodzielność działania, wysoko rozwinięte umiejętności komunikacyjne oraz umiejętność pracy w zespole

Nasz klient oferuje:

  • Duży zakres samodzielności i odpowiedzialności, możliwość wprowadzania własnych rozwiązań
  • Pracę w nowocześnie zarządzanej firmie będącej liderem w swojej branży, wchodzącej w skład międzynarodowej grupy
  • Stabilne zatrudnienie i dobre warunki pracy (umowa o pracę na pełen etat + atrakcyjne wynagrodzenie + premia)
Prosimy o aplikowanie poprzez przycisk znajdujący się po prawej stronie ogłoszenia.

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi