#

TECHNOLOG ŻYWNOŚCI/ KIEROWNIK PRODUKCJI W PIEKARNI-CUKIERNI

Piekarnia Cukiernia Eugeniusz Lipiński

Gdańsk, pomorskie

Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/23/0856


Obowiązki:

Organizowanie i koordynowanie pracy podległym pracownikom podczas zmiany produkcyjnej, opracowywanie dokumentacji technologicznej oraz specyfikacji nowych, produktów z uwzględnieniem wymagań jakościowych i prawnych, wykonywanie prób technologicznych nowych produktów. Inicjowanie i wdrażanie uprawnień, oraz optymalizacja kosztów, współpraca z pozostałymi działami firmy oraz dostawcami surowców, kontrola jakości, oraz optymalizacja procesów produkcji, nadzorowanie zużycia surowców, regularne przeprowadzanie analiz sprzedaży i zwrotów oraz monitorowanie trendów żywieniowych w branży. Praca od poniedziałku do niedzieli, w godzinach: 6-14.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • wyższe (w tym licencjat)

Pozostałe wymagania:

  • pracodawca chętnie zatrudni również osoby z orzeczeniem o niepełnosprawności. W przypadku cudzoziemców dodatkowo wymagana jest znajomość języka polskiego w mowie na poziomie średniozaawansowanym (B1).


Miejsce pracy: Juliusza Słowackiego 53, 80-257 Gdańsk, powiat: m. Gdańsk, woj: pomorskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

Staż pracy: lata: 2

Wymagane dokumenty: -

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Adres www: www.piekarnia-el.pl


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
08/03/2023
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Praca na produkcji

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi