Subskrypcja powiadomień powiodła się. Będziesz jednym z pierwszych, którzy dowiedzą się o podobnych zleceniach. Zawsze możesz zmienić wyrażone uprawnienia w ustawieniach przeglądarki.
Technolog R&D (Innowacje) - Branża SpożywczaMiejsce pracy: Warszawa
Zadania:
Odpowiedzialność za rozwój NPD i technologii wytwarzania (produkt wraz z opakowaniem) zgodnie z trendami konsumenckimi we współpracy z firmami zewnętrznymi (podwykonawcy).
Monitoring rynku i ciągłe poszukiwania innowacyjnych rozwiązań produktów (głównie w obszarze słodyczy).
Wsparcie działu Marketingu i wewnętrznego działu R&D w kreowaniu innowacyjnych pomysłów na nowości produktowe.
Zarządzanie projektami - monitorowanie realizacji celów projektowych (u podwykonawców).
Zapewnieie właściwego doboru surowców i dostawców.
Udział w opiniowaniu ofert kupna linii produkcyjnych.
Wymagania:
Co najmniej 10 lat doświadczenia zawodowego zddobytego w obszarze R&D w przemyśle spożywczym. Dodatkowym atutem będzie praca w branży słodyczy i znajomość technologii przemysłu czekoladowego.
Zrozumienie zależości NPD od strony komercyjnej i zorientowanie na potrzeby konsumenckie.
Umiejętność interpretowania badań konsumenckich oraz trendów konsumenckich (m.in. Mintel).
Doświadczenie we współpracy z firmami zewnętrznymi.
Znajomość języka angielskiego na poziomie bardzo dobrym.
Gotowość do częstych podróży służbowych (50% czasu pracy) w Polsce i w Europie.
Wykształcenie wyższe o profilu Technologia Żywności lub pokrewne.
Oferujemy:
Stabilne zatrudnienie w międzynarodowej strukturze.
Pracę pełną ciekawych wyzwań zawodowych w nowo powstałym dziale Innowacj w firmie o znanej marce i ugruntowanej pozycji na rynku.
Pełną samodzielność i realne możliwości rozwoju.
Nowoczesne laboratorium R&D.
Zatrudnienie w uparciu o umowę o pracę.
Atrakcyjny pakiet benefitów.
Pakiet relokacyjny.
Prosimy o aplikowanie poprzez przycisk znajdujący się po prawej stronie ogłoszenia.
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?