Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/19/2867


Obowiązki:

nadzór nad poszczególnymi etapami produkcji wędlin i mięsa



Wymagania:

Wymagania pożądane:

Wykształcenie:

  • średnie zawodowe 4-letnie, kierunek: technologia spożywcza lub pokrewne
  • wyższe (w tym licencjat)

Pozostałe wymagania:

  • absolwenci technikum spożywczego


Miejsce pracy: 88-101 Radojewice 54, powiat: inowrocławski, woj: kujawsko-pomorskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

Wymagane dokumenty: kontakt pod nr tel. 52 567 59 79 lub dokumenty aplikacyjne można przesłać na e-mail kadry@viando.pl

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
09/09/2019
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
4
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca BHP / Ochrona środowiska, Praca Rolnictwo, Praca Praca na produkcji

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi