#

Techniczny Koordynator Projektów napojowych

SPRING PROFESSIONAL

00-844 Warszawa, mazowieckie

SPRING PROFESSIONAL
Spring Professional to lider profesjonalnych rekrutacji. Specjalizujemy się w procesach związanych z doborem specjalistów, kierowników oraz kadry menedżerskiej średniego i wyższego szczebla w obszarach Engineering, Finance, Sales & Marketing, Property & Construction, Supply Chain & Logistics, Lifescience, Legal i IT. Jesteśmy częścią grupy Adecco – wiodącego w świecie dostawcy rozwiązań HR, działającego w ponad 60 krajach i zatrudniającego ponad 31 tysięcy pracowników. Obecność Spring w największych miastach świata zapewnia naszym klientom szeroki zasięg krajowy i międzynarodowy. Działamy w 16 krajach, zatrudniamy ponad 723 konsultantów i stale się rozwijamy.

Techniczny Koordynator Projektów napojowych

Miejsce pracy: 00-844 Warszawa

Główne Zadania:

• Koordynacja wszystkich projektów BTO w powierzonym obszarze (beverages) oraz rekomendowanie optymalnych rozwiązań i doradztwo technologiczne;
• Przyjęcie zapytania od handlowców, uszczegółowienie potrzeb klienta oraz weryfikację informacji wprowadzonych przez dział handlowy do systemu BTO pod kątem prawidłowości i kompletności danych, dobór odpowiedniej grupy współpracowników do realizacji zlecenia, rekomendacja możliwych rozwiązań produktowych i dobór odpowiedniego asortymentu ciągły nadzór nad realizacją projektu (status projektu, zarys projektu, ramy czasowe, budżet etc.),
• Sprawdzanie i weryfikacja tzw. „production capacity" bieżący kontakt z działem handlowym w kwestii terminów, degustacji oraz wyników projektu BTO, a pojawiających się problemów w trakcie realizacji projektu.
• Weryfikacja efektów BTO opracowanych w Grupie klienta oraz prowadzenie stosownej dokumentacji w tym zakresie.
• Prowadzenie bazy danych i dokumentacji z przeprowadzonych degustacji wewnętrznych oraz receptur związanych z przedmiotowym BTO.
• Proponowanie optymalnych rozwiązań wspomagających realizację projektu i/lub zapytań klientów oraz tworzenie receptur w oparciu o znajomość asortymentu firmy.
• Stała współpraca z Product Managerami i Działem R&D z centrali dot. nowych rozwiązań, trendów i technologii produkcji.
• Weryfikacja portfolio pod kątem możliwych zastosowań w aplikacjach (testy, próby laboratoryjne).

Wymagania:
• Wyższe specjalistyczne kierunki: technologia żywności, żywienie człowieka, chemia spożywcza, inżynieria produkcji, biotechnologia lub pokrewne
• Minimum 2 lata doświadczenie na podobnym stanowisku w branży napojowej (jako technolog produkcji lub spec. w dziale R&D)
• Praktyczne doświadczenie w tworzeniu nowych produktów, układaniu receptur;
• Znajomość prawa żywnościowego w zakresie głównych kategorii produktowych, do których dedykowane jest portfolio firmy klienta
• Obsługa komputera (MS Office, SAP)
• Bardzo dobra znajomość języka angielskiego w mowie i piśmie (częste kontakty z Grupą) - mile widziany druqi język – niemiecki)
• Dobra znajomość systemów operacyjnych Windows i MS Office (SAP mile widziany)
• Prawo jazdy kat. B oraz gotowość do podróży służbowych

Prosimy o aplikowanie poprzez poniższy przycisk:
SPRING PROFESSIONAL

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi