Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/20/1524


Obowiązki:

zarządzanie pracą pozostałych kucharzy, ścisła współpraca z dietetykiem w zakresie opracowywania i tworzenia jadłospisów, nadzór nad przebiegiem procesów technologicznych



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • średnie zawodowe, brak, kierunek: gastronomiczne
  • zasadnicze zawodowe, gastronomiczne

Pozostałe wymagania:

  • mile widziane doświadczenie w pracy w placówce służby zdrowia lub pomocy społecznej, umiejętności interpersonalne, zaangażowanie i inicjatywa w wykonywaniu powierzonych zadań


Miejsce pracy: Ligi Polskiej 8, 87-100 Toruń, powiat: m. Toruń, woj: kujawsko-pomorskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

Staż pracy: lata: 1

Wymagane dokumenty: cv należy wysłć na adres: zpo@zpotorun.pl

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
07/11/2020
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi