- Sporządzanie dań restauracyjnych
- Estetyczne prezentowanie potraw
- Planowanie i organizacja pracy kuchni
- Jakościowa i ilościowa kontrola zamówień oraz optymalizacja kosztów
- Planowanie i organizacja zaopatrzenia
- Organizacja pracy i nadzór nad pracownikami kuchni
- Ustalanie i aktualizowanie menu
- Ustalanie menu imprez okolicznościowych
-Pasja do gotowania
-Znajomość trendów kulinarnych
-Doświadczenie na stanowisku Szefa Kuchni
-Umiejętność kierowania pracą własną i zespołu
-Doświadczenie w zakresie tworzenia karty menu, wkładek sezonowych
-Doświadczenie w przygotowaniu imprez okolicznościowych
-Umiejętność kalkulacji i tworzenia receptur
-Znajomość systemu kontroli jakości HACCP
Kompleks Wypoczynkowy HENRYK w Krynicy-Zdrój to:<br/>- Ośrodki Wy... Rozwiń
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.