Opis stanowiska pracy

- Sporządzanie dań restauracyjnych
- Estetyczne prezentowanie potraw
- Planowanie i organizacja pracy kuchni
- Jakościowa i ilościowa kontrola zamówień oraz optymalizacja kosztów
- Planowanie i organizacja zaopatrzenia
- Organizacja pracy i nadzór nad pracownikami kuchni
- Ustalanie i aktualizowanie menu
- Ustalanie menu imprez okolicznościowych

Wymagania

-Pasja do gotowania
-Znajomość trendów kulinarnych
-Doświadczenie na stanowisku Szefa Kuchni
-Umiejętność kierowania pracą własną i zespołu
-Doświadczenie w zakresie tworzenia karty menu, wkładek sezonowych
-Doświadczenie w przygotowaniu imprez okolicznościowych
-Umiejętność kalkulacji i tworzenia receptur
-Znajomość systemu kontroli jakości HACCP

Prezentacja firmy

Kompleks Wypoczynkowy HENRYK w Krynicy-Zdrój to:<br/>- Ośrodki Wy... Rozwiń

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
29/11/2017
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
2 lata
Min. wykształcenie:
Średnie zawodowe
Wynagrodzenie
4 000PLN - 7 000PLN / Monthly (Brutto)
Premie, dodatki:
tak
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi