Opis stanowiska pracy

Do obowiązków na tym stanowisku należeć będzie:

- dowodzenie pracą kuchni,
- podział obowiązków,
- przygotowywanie menu,
- dopilnowanie racjonalnego zarządzania produktami.

Oferujemy

- atrakcyjne warunki zatrudnienia,
- pakiedy medyczne,
- możliwość awansu na wyższe stanowisko

Wymagania

Od kandydatów wymagamy:

- aktualnej książeczki do celów saitarno-epidemiologicznych,
- doświadczenia w pracy jako szef kuchni,
- umiejętności dowodzenia personelem.

Prezentacja firmy

Dussmann Polska Sp. z.o.o.Integrated Facility ManagementW Polsce ... Rozwiń

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
03/01/2018
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
2 lata
Min. wykształcenie:
Zasadnicze zawodowe
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi