Opis stanowiska pracy
Do obowiązków na tym stanowisku należeć będzie:
- dowodzenie pracą kuchni,
- podział obowiązków,
- przygotowywanie menu,
- dopilnowanie racjonalnego zarządzania produktami.
Oferujemy
- atrakcyjne warunki zatrudnienia,
- pakiedy medyczne,
- możliwość awansu na wyższe stanowisko
Wymagania
Od kandydatów wymagamy:
- aktualnej książeczki do celów saitarno-epidemiologicznych,
- doświadczenia w pracy jako szef kuchni,
- umiejętności dowodzenia personelem.
Prezentacja firmy
Dussmann Polska Sp. z.o.o.Integrated Facility ManagementW Polsce ...
Dussmann Polska Sp. z.o.o.Integrated Facility ManagementW Polsce istniejemy od 1993 roku, siedziba firmy mieści się w Warszawie, zaś lokalizacja obsługiwanych przez nas obiektów, obejmuje teren całej Polski.Bogate doświadczenie w prowadzeniu działalności usługowej w branżach technicznego utrzymania nieruchomości, utrzymania czystości, żywienia zbiorowego i cateringu oraz ochrony osób i mienia, stawia nas w czołówce przedsiębiorców na rynku polskim w tej gamie usług i daje powody do optymistycznego spoglądania w przyszłość.Najważniejszą sprawą w świadczonych przez nas usługach jest szeroko rozumiana jakość. Szczególny nacisk kładziemy na nowoczesne metody pracy, stosując najnowsze rozwiązania techniczno-organizacyjne, oparte na standardach światowych z uwzględnieniem specyfiki polskiego rynku.
Rozwiń
Dodatkowe informacje
- Ostatnia aktualizacja:
- 03/01/2018
- Wymiar etatu:
- Pełny etat
- Rodzaj umowy:
- Na czas określony
- Liczba wakatów:
- 1
- Min. doświadczenie:
- 2 lata
- Min. wykształcenie:
- Zasadnicze zawodowe
- Branża / kategoria:
- Praca Catering / Gastronomia