Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/19/1233


Obowiązki:

PRZYGOTOWANIE DAŃ ZGODNIE Z PROCEDURĄ, TWORZENIE PROCESÓW TECHNOLOGICZNYCH W KUCHNI, OBSŁUGA SYSTEMU INFORMATYCZNEGO W GASTRONOMII



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Języki:

  • angielski, w mowie - A2 - niższy średnio zaawansowany, w piśmie - A2 - niższy średnio zaawansowany
  • niemiecki, w mowie - A1 - początkujący, w piśmie - A1 - początkujący

Umiejętności i uprawnienia:

  • Obsługa komputera
  • umiejętność obsługi kasy fiskalnej

Wykształcenie:

  • średnie zawodowe

Zawód:

  • Szef kuchni (kuchmistrz)

Pozostałe wymagania:

  • [Umiejętność 1] : GASTRO POS/ CHEF


Miejsce pracy: Jagiellońska 22, 85-097 Bydgoszcz, powiat: m. Bydgoszcz, woj: kujawsko-pomorskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas nieokreślony

Wymagane dokumenty: Kontakt tel. 730-009-745 - p. MAREK BELTER

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Sposób kontaktu/przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon

Wynagrodzenie brutto: od 2 400 PLN

Osoba do kontaktu: MAREK BELTER

Telefon: 730009745


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
16/03/2019
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
3
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi