Opis stanowiska pracy
Numer oferty: StPr/19/0999
Obowiązki:
opracowanie i zarządzanie systemami jakości w procesie przetwórstw ryb
Wymagania:
Wymagania konieczne:
Języki:
- angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Umiejętności i uprawnienia:
- książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Wykształcenie:
- wyższe (w tym licencjat), inne, kierunek: zarządzanie systemami jakości lub technologia żywności, specjalizacja: przetwórstwo rybne
Wymagania dodatkowe:
Zawód:
- Specjalista kontroli jakości (wymagany staż - lata: 2)
Wymagania pożądane:
Umiejętności i uprawnienia:
- praca w zespole
- komunikatywność
Pozostałe wymagania:
- znajomość zagadnień przetwórstwa branży spożywczej, w szczególnosci w zakresie przetwórstwa ryb oraz systemów jakości HACCP, IFS
Miejsce pracy: Bartoszycka 7, 11-100 Lidzbark Warmiński, powiat: lidzbarski, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Wymagane dokumenty: skierowanie z PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
Prezentacja firmy
źródło oferty: CBOP
Dodatkowe informacje
- Ostatnia aktualizacja:
- 21/11/2019
- Wymiar etatu:
- Pełny etat
- Rodzaj umowy:
- Na czas określony
- Liczba wakatów:
- 1
- Min. doświadczenie:
- Bez doświadczenia
- Min. wykształcenie:
- Bez wykształcenia
- Branża / kategoria:
- Praca Inżynieria, Praca Praca na produkcji