Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/19/0999


Obowiązki:

opracowanie i zarządzanie systemami jakości w procesie przetwórstw ryb



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Języki:

  • angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany

Umiejętności i uprawnienia:

  • książeczka sanitarno-epidemiologiczna

Wykształcenie:

  • wyższe (w tym licencjat), inne, kierunek: zarządzanie systemami jakości lub technologia żywności, specjalizacja: przetwórstwo rybne

Wymagania dodatkowe:

Zawód:

  • Specjalista kontroli jakości (wymagany staż - lata: 2)

Wymagania pożądane:

Umiejętności i uprawnienia:

  • praca w zespole
  • komunikatywność

Pozostałe wymagania:

  • znajomość zagadnień przetwórstwa branży spożywczej, w szczególnosci w zakresie przetwórstwa ryb oraz systemów jakości HACCP, IFS


Miejsce pracy: Bartoszycka 7, 11-100 Lidzbark Warmiński, powiat: lidzbarski, woj: warmińsko-mazurskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony

Wymagane dokumenty: skierowanie z PUP

Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
21/11/2019
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Inżynieria, Praca Praca na produkcji

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi